Pirtis bačka 4,5m. kaina 4500€

Pirtis bačka – Jūsų poilsiui! Pasiruoškite ilgėjantiems vakarams jau dabar. Mėgaukitės savo poilsiu mūsų pagamintoje pirtyje bačkoje Jums patogioje vietoje.

Įsigyję pirtį bačką, būsite užtikrinti kokybišku bei maloniu poilsiu sau ir savo artimiesiems. Pirties bačkos kokybę užtikrina gamyboje naudojamos tik kruopščiai atrinktos, aukštos kokybės medžiagos. Kadangi mums rūpi Jūsų geras poilsis, savo produkcijai suteikiame garantiją.

Pities bačkos bendras ilgis – 4,5 metro, todėl ji lengvai tilps jūsų pasirinktoje vietoje. Į bendrą išmatavimą įskaičiuota 2,2 metro sauna, 1,5 metro priešpirtis, bei 0,5 metro stogelis.

Ši pirtis bačka talpina 4-6 asmenis, todėl vietos bus pakankamai tiek Jums, tiek Jūsų artimiesiems, taip pat laisvai sutalpinsite reikalingą pirties atributiką.

Į pirties bačkos komplektaciją įeina malkinė krosnelė , pakurenama iš lauko, nerūdyjančio plieno vandens pašildymo bakelis ir kaminas, akmenys, lapuočio gultai, 3 langeliai (vienas atveriamas), stiklinės durys į sauną.

Pirties pagrindas paruošiamas taip, kad po juo neaugtų žolė ir nesikauptų drėgmė. Pirtis statoma tiesiog ant keturių plytelių. Po kiekvieno naudojimosi pirtį reikia išvalyti ir gerai išvėdinti. Bėgant laikui paveržti nerudijančio plieno juostas, kad tarp rąstelių neatsirastų tarpai ir kad mediena nesideformuotų.

Turime ir kitų išmatavimų pirčių bačkų. Keletą atliktų darbų matysite mūsų interneto svetainės skiltyje pavadinimu darbų pavyzdžiai.

Taip pat gaminame pirtis bačkas pagal individualius užsakymus. Gamyboje naudojame tik kruopščiai atrinktą eglinę medieną. Pirčių gultai yra gaminami tik iš aukščiausios klasės liepos arba juodalksnio. Savo gaminiams suteikiame dviejų metų garantiją!

Sekite mus socialiniame tinkle Facebook!

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu: +370 677 96348

Susisiekime!

Norėdami gauti išsamią informaciją apie mūsų gaminius, tikslias kainas ar kitą info, susisiekite su mumis telefonu arba nurodytais kontaktais kontaktų skiltyje
SkambintiKontaktai